Toth-Kovács Lívia vagyok, feleség, 4 gyermek anyukája és vállalkozó.

Gyerekkoromban divattervező szeretettem volna lenni. Már általános iskolás koromban megtanultam varrni édesanyámtól és gyártottam a farmer táskáimat, amiket később el is tudtam adni. Középiskolában a kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakközép Ruhaipari szakán tanultam, majd érettségiztem. Időközben kicsit távol kerültem a varrástól, nem sikerült annyira megszertnem magát a szakmát, így más irányt vettem. Felvételiztem a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karára és építészmérnök diplomát szereztem. Újabb kanyar következett (úgy lászik ez jellemző rám ;D), a diploma megszerzése után rögtön férjhez mentem és 10 évig tartó csodás időszak következett, mikor is 4 gyermekemmel otthon lehettem. Persze közben nem bírtam alkotás és kreativítás nélkül és első gyermekem születése után újra varrogatni kezdtem.

Hamar igény mutatkozott a munkáimra, így vállalkozás született belőle. Nevét is a kisfiam ihlette, Barnabé a Barnabás becézése.

Időközben grafikát is tanultam, amit ötvöztem a varrással, így születtek meg a nyomtatott mintás falvédőim, takaróim. Emellett megmaradt az egyediség is, applikált, névre szóló termékeket is készítek megrendelésre.

Szeretem a funkciót és a szépet együtt. Igyekszem megoldásokat keresni azokra a problémákra, amikkel küzdenek az anyukák, pl. a hideg és kemény fal melletti alvás problémája. Szeretek örömet okozni, és a visszajelzések és fotók mind arról tanúskodnak, hogy szeretitek, amiket készítek, ezért érdemes csinálnom!