Keresés a termékekben
Termék kategóriák

Vásárlási feltételek/szállítás

Weboldalunkon lehetőség van kész termékek vásárlására, illetve egyedi rendelést is fogadunk, melynek a mente a következő:

1. Megbeszéljük  a pontos elképzelést.

2. Árajánlatot adunk, megbeszéljük az elkészülés várható idejét.

3. Az ár elfogadását követően kiállítjuk a díjbekérőt az előlegről (külön kérésre egyben az egész összegről).

4. Utalást követően tekintjük véglegesnek a rendelést és küldjük a számlát.

5. Egyeztetjük az anyagokat, színeket. A munkafolyamatról, mikor már látható nagyjából az összkép, fotót küldünk.

6. Ha kész a termék, fotót küldünk a hátralévő összeget tartalmazó díjbekérővel együtt.

7. Ha megtörtént az utalás, a csomag útrakel.

 

Készleten lévő termék esetében a szállítási idő általában 3-8 munkanap.

Ha kérdés merül fel a termékkel kapcsolatban, e-mailben (megrendeles@egyedigyermektextil.hu) vagy telefonon (+36305301617) szívesen válaszolunk.

 

Szállítás:

Egyedi megrendelés esetén nincs lehetőség utánvétre, de kész termék esetén választható ez a fizetési mód is. Ebben az esetben Mpl viszi házhoz a csomagot. Ennek díja belföldön 3490 Ft.

Előre fizetés esetén Gls és Mpl opciók közül lehet választani. Személyes átvételre is van lehetőség Baranya vármegyében, ezt minden esetben egyeztetni szükséges.

 

Visszaküldés:

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet részletesen szabályozza. A vásárlástól való elállás a csomag kézhezvételének következő napjától számított 14 nap. Ez nem vonatkozik az egyedi rendelésre készült termékekre, mert a saját igényre készült termék másnak nem értékesíthető tovább, így ebben az esetben nincs elállási jog. Ha fennáll a jogszabály szerint való elállás igénye, azt e-mailben jelezve számunkra (megrendeles@egyedigyermektextil.hu), majd küldje vissza a csomagot a feladó címére. Választhatja a levásárlást vagy a termék árának visszautalását. Ezt 3 munkanapon belül visszautaljuk a megadott számlaszámra. Visszaküldés esetén a posta/futárköltséget a Vásárló állja.

 

 

Egyedi fényképes termékek rendelése esetén a számunkra megküldött fotókat harmadik félnek nem adjuk ki és a termék elkészítését követően töröljük.

 

 Kérjük vásárlás előtt, olvassa el az Általános Szerződési Felételeket!